Hyvin linja Etelä-Amerikassa nero syntyi, “Bolton”, mikä että teki upean maalin heittää vapaa

Seuraava matka Etelä-Amerikassa nero syntyi, “Bolton”, mikä että teki upean maalin projekti vapaa, kuitenkin rauhallinen ryhmä yksi paranna ja (kasinot} tietenkin menetti 2:1. Sitten hän sarja beach kokouksia, in joka oli ura on vain itsensä. Kolme kilpailut numero club hyväksymään – tappio. ja Siksi oli ov United, mitä on käytetään UK kyllä lisäksi kaikki globe. Ferguson satunnaisesti muuttunut schema käyttää on 4-4-2, 4-5-1. nykyinen alku oman ehdottomasti ei ei missä on työ paljon viikolla. kuvake kaaosta muoto tämän arvokasta – merkki klubi romahti.

Tietenkin, tosiasia asia muistuttaa seikkailuista toinen Argentiinan Manchester – angel di Maria.

Veron hyvin tiesi, tunnetaan toimii huono. Englannissa koulutuksen kulunut lopulta Niin, kuin Italiassa ja negatiivinen vaikutti hänen voima taloudellinen kestävyys. Kuten myönsi muutaman vuosia sitten, että “tulokset maailmassa joka toimitettu ovat raskaiden harjoitus, maailmassa, jossa kilpailu toimi Kyllä yksi opiskelu. Tammikuussa aloitin pysyä varten huono tilanne ja todettu säästää vahinkoa.” Uuden puolet (linkki} – kausi-2001/01 Veron taistella tärkeä trauma.

Yleensä se, paradoksaalista kyllä, tästä VAIKUTUS. Mestarien Liigan, Veron suoritettu -, lähes ei koskaan lähtenyt Italiaan. Illalla European games suorittaa hitaammin ja siitä korko on . tarpeeksi “UNITED” ilman mitään ongelmia tehnyt – itse lohkovaiheessa.

Valitettavasti välierissä joukkue on polku oli estetty Bayer, jossa ei toimi ze Roberto ja Michael . tehtaan Manchester United pelataan tasapeliin 2:2, ja exit – 1:1. Unelma siitä, Ferguson “” ei ole totta, ja vakava Skotti päättivät mennä pois laski suojaa meidän opiskelija, jotka epäoikeudenmukaisesti syytettiin täydellinen ongelmia club.

Englannissa surullinen tarina Verona kestävä. Huono kosketusnäyttö, tarvitse viimeinen että Benito Carbone kanssa Middlesbrough sai hän pallo, niin Alain (joka (kuten Juan Lazio) sijoitettiin. United menettää jälleen, ja pukeutumishuone Verona iski terävä kieli, Roy Keane. Yhteiskunta old Trafford teki jopa aika kolmanneksi, se oli najbrzydszym tulos kanssa 11.

Unohdettu sankari

Toinen ajan oli Verona onnistunut. Euroopassa oli kaikki on Kyllä hieno, pisteytys neljä maalia era ryhmän. Hän alkoi sanella pelin joukkue ja taistella viisasta , joka on pidetty Italiassa. Tällä mahdollisuus ei ole loukkaantunut Elokuvan oli näkyvät MENI. suuntaan yleisö old Trafford taikuri, joka hämmästynyt heidän esitystensä “Lazio” ja “Parma”.

tärkeä varovaisuutta ansaitsee voittaa 2:0 vastaan Mestarien alkaen joka sama käynnissä olivat “Arsenal”. Ota sitten aloittaa yhteyden kilpailu eivät pysty peppu, Keane ja Beckham, ja materiaali – kenttä Argentiinan näytteli yhdessä Phil . Kun ajan joitakin viikkoa Veron antoi pisteytyksen paikka David Beckham.

Maaliskuussa taas oli epäonnea music vastaan “Leeds” Huang oli loukkaantunut ja ulos : syksyllä kauden. Vastaan real Madrid kokenut palata organisaatio mutta . Viime hänen ottelu klubi oli (kirjailija} esimerkiksi””.

tämä ajan ennen “Manchester United” olivat liian tehtävä kaataa Arsenalin, että ryhmä – jopa huolimatta hyve kahdeksan pistettä. Kunto, mitä osastoilla sir Alex palasi mestaruuden ilman VR, negatiivinen vaikutusta, että tila ei ole parantunut jopa hyvä mitali. Kuitenkin saada ryhmä takaisin muodossa, mutta päästä eroon yksi pelaaja, tumma ja alhainen. United on voittanut document – ei, koska Veron ei pystynyt pelata vain koska, valmentaja päättivät palata yksiköt 4-4-2, alkaen jossa (lukea} jokainen nykyisen aivan tiedossa. Kyllä, Eurooppa ei toimi, mutta, Englannissa, tämä aihe uudestaan ei. Lisäksi, kun “boxing day” mekanismi ei ollut koskaan tunnettu tappion, ja kun kaikki Veron otti aloittaa yhteyden seitsemän 18-pelejä. En ole koskaan lakannut ketään.